CloudyML - Data Science & Analytics
46.8K subscribers
260 photos
54 videos
33 files
1.1K links
My Assignment Driven Data Science Courses
https://linktr.ee/cloudyml

My LinkedIn profile
https://www.linkedin.com/in/akashraj001

My Instagram
https://www.instagram.com/cloudyml.akash
Download Telegram
🚨 JOB OPENING ALERT 🚨

Company : Alter Domus
Role: Data Scientist
Exp: 2+
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4138913482

Company : Infraveo Technologies
Role: Data Engineer
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4139242134

Company : Marktine Technology Solutions Pvt Ltd
Role: Machine Learning
Exp: 2+ years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4137880985

Company : Galileo
Role: Applied Data Scientist
Exp: 2 Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4138376863

Company : orangemantra
Role: Junior Associate AI/ML Engineer
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4138747688

Company : Divya Staffing Solution
Role: Data Scientist
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4138761619

Company : Marktine Technology Solutions Pvt Ltd
Role: Data Engineer
Exp: 2+ years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4137880899

Company : Prodapt
Role: Machine Learning Engineer
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4138968222

Company : LeewayHertz
Role: Machine Learning Engineer
Exp: 2 Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4139808338

Company : Equitas Small Finance Bank
Role: Data Analyst
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4138585676

All The Best πŸ’™
🌼✨ Wishing You a Blessed Saraswati Puja & Vasant Panchami! ✨🌼

On this auspicious day, may Goddess Saraswati bless you with wisdom, knowledge, and success in all your endeavors. πŸ“–πŸ“š

At CloudyML, we believe that learning is the key to empowermentβ€”just as Saraswati Puja symbolizes the pursuit of wisdom and education. Let’s embrace the spirit of learning and growth together! πŸš€

May this Vasant Panchami bring new beginnings, positivity, and prosperity into your life! πŸŒΏπŸ’›

πŸ”° Happy Saraswati Puja & Vasant Panchami! πŸ™πŸŽΆ
πŸ™9❀6
🚨 JOB OPENING ALERT 🚨

Company : MedTourEasy
Role: Data analyst Trainee
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4140612396

Company : OptimSpace
Role: Data Analyst Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4141790295

Company : Unified Mentor Pvt. Ltd.
Role: Data Analyst Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4141750324

Company : Genosurv
Role: Research Analyst
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4141900280

Company : Procter & Gamble
Role: Data Scientist
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4081885535

Company : Renuka Interprises
Role: Data Scientist
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4140474208

Company : Zoxima Solutions
Role: Data Scientist
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4141023350

Company : HROnTips
Role: Data Scientist
Exp: 1+ years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4140474208

Company : DenuoSource India Pvt. Ltd.
Role: Jr. Data Scientist
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4141795954

Company : Fabulous Talent
Role: Data Analyst
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4140605044

All The Best πŸ’™
❀3πŸ‘1
Date: 06-02-2025
Company name: Wipro
Role: Data Scientist

01. What is the difference between IN and EXISTS in SQL?

Answer- Works on List result set Doesn’t work on subqueries resulting in Virtual tables with multiple columns Compares every value in the result list. Exists: Works on Virtual tables Is used with co-related queries Exits comparison when the match is found

02. What is a Random Forest?

Answer- A β€˜random forest’ is a supervised machine learning algorithm that is generally used for classification problems. It operates by constructing multiple decision trees during the training phase. The random forest chooses the decision of the majority of the trees as the final decision.

03. What is the map() and filter() function in Python?

Answer- The map() function is a higher-order function. This function accepts another function and a sequence of β€˜iterables’ as parameters and provides output after applying the function to each iterable in the sequence. The filter() function is used to generate an output list of values that return true when the function is called.

04. How is np.mean() different from np.average() in NumPy?

Answer- np.mean() method calculates the arithmetic mean and provides additional options for input and results. For example, it has the option to specify what data types have to be taken, where the result has to be placed etc. np.average() computes the weighted average if the weights parameter is specified. In the case of weighted average, instead of considering that each data point is contributing equally to the final average, it considers that some data points have more weightage than the others (unequal contribution).

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”

Make Your Career In Data Science Domain with our Industry-Oriented Hands-on Course @ Most Affordable Price 🀩

Visit πŸ‘‰πŸ» https://www.cloudyml.com/

Stay Safe & Happy Learning πŸ’™
❀5
🚨 JOB OPENING ALERT 🚨

Company : Hypersonix Inc
Role: Data Scientist Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4145413163

Company : Stader Labs
Role: Analytics Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4135618957

Company : Antarctica Global
Role: Data Analyst
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/3994521694

Company : VMock
Role: Launch Analyst
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4137292369

Company : Blue Matter
Role: Analytics Associate
Exp: 6+ Months
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4051765555

Company : GoKhana
Role: Product Analyst
Exp: 1 Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4122004855

Company : Genrobotic Innovations Pvt. Ltd.
Role: Machine Learning Engineer
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4145553592

Company : NPS Prism
Role: Data Scientist
Exp: 1+ years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4145069593

Company :
Role: Marketing Data Analyst
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4120050984

Company : ExxonMobil
Role: Commercial Data Scientist
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4094667451

All The Best πŸ’™
❀2
Date: 08-02-2025
Company name: Infosys
Role: Data Scientist

01. Can you explain the difference between a left join and a right join in SQL?

Answer- A left join returns all the rows from the left table and the matching rows from the right table. If there are no matching rows in the right table, the result will contain NULL values for those columns. A right join, on the other hand, returns all the rows from the right table and the matching rows from the left table.

02. Explain Categorical data in Pandas?

Answer- Categorical data is a discrete set of values for a particular outcome and has a fixed range. Also,
the data in the category need not be numerical, it can be textual in nature. Examples are
gender, social class, blood type, country affiliation, observation time, etc. There is no hard and
fast rule for how many values a categorical value should have. One should apply one’s domain
knowledge to make that determination on the data sets.

03. What Bayes' Theorem (Bayes Rule) is all about?

Answer- Often, we know how frequently some particular evidence is observed, given a known outcome. We have to use this known fact to compute the reverse, to compute the chance of that outcome happening, given the evidence. Conceptually, this is a way to go from P(Evidence | Known Outcome) to P(Outcome | Known Evidence). Bayes' theorem is a relatively simple, but fundamental result of probability theory that allows for the calculation of certain conditional probabilities. Conditional probabilities are just those probabilities that reflect the influence of one event on the probability of another.

04. What's the difference between Softmax and Sigmoid functions?

Answer-
Softmax function:

- Is used for multi-class classification in logistic regression models, when we have only one right answer or mutually exclusive outputs.
- Its probabilities sum will be 1.
- Is used in different layers of neural networks.
​
Sigmoid function:

- Is used for multi-label classification in logistic regression models, when we have more than one right answer or non-exclusive outputs.
- Its probability sum does not need to be 1.
- Is used as an activation function while building neural networks.


β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”

Make Your Career In Data Science Domain with our Industry-Oriented Hands-on Course @ Most Affordable Price 🀩

Visit πŸ‘‰πŸ» https://www.cloudyml.com/

Stay Safe & Happy Learning πŸ’™
❀5
🚨 JOB OPENING ALERT 🚨

Company : NuvoRetail
Role: E-Commers Analyst Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4145862962

Company : Internkaksha IT Solutions
Role: Data Analytics Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4148215453

Company : Unified Mentor
Role: Data Science Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4148828036

Company : Protecto
Role: Analytics Associate
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4136679043

Company : Sixer
Role: Data scientist
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4135273797

Company : Sixer
Role: Data Engineer
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4135276443

Company : Yubi
Role: Data Scientist
Exp: 2 Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4137989097

Company : Factset
Role: Analytics Product Specialist
Exp: 2+ years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4121810269

Company : Lexmark
Role: Data Analytics Developer
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4090284353

Company : Arctic Wolf
Role: Security Data Scientist
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4054196317

All The Best πŸ’™
Date: 11-02-2025
Company name: MuSigma
Role: Data Scientist

01. How does a Decision Tree handle continuous(numerical) features?

Answer- Decision Trees handle continuous features by converting these continuous features to a threshold-based boolean feature.
To decide The threshold value, we use the concept of Information Gain, choosing that threshold that maximizes the information gain

02. What are Loss Function and Cost Functions?

Answer- The loss function is to capture the difference between the actual and predicted values for a single record whereas cost functions aggregate the difference for the entire training dataset.
The Most commonly used loss functions are Mean-squared error and Hinge loss.

03. What is the difference between Python Arrays and lists?

Answer- Arrays in python can only contain elements of same data types i.e., data type of array should be homogeneous. It is a thin wrapper around C language arrays and consumes far less memory than lists.
Lists in python can contain elements of different data types i.e., data type of lists can be heterogeneous. It has the disadvantage of consuming large memory.

04. What is root cause analysis? What is a causation vs. a correlation?

Answer- Root cause analysis: a method of problem-solving used for identifying the root cause(s) of a problem Correlation measures the relationship between two variables, range from -1 to 1. Causation is when a first event appears to have caused a second event. Causation essentially looks at direct relationships while correlation can look at both direct and indirect relationships.


β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”

Make Your Career In Data Science Domain with our Industry-Oriented Hands-on Course @ Most Affordable Price 🀩

Visit πŸ‘‰πŸ» https://www.cloudyml.com/

Stay Safe & Happy Learning πŸ’™
❀2
Date: 13-02-2025
Company name: Numerator
Role: Data Scientist

01. How to remove values to a python array?

Answer- Array elements can be removed using pop() or remove() method. The difference between these two functions is that the former returns the deleted value whereas the latter does not.

02. What are the advantages and disadvantages of views in the database?

Answer- Advantages of Views:

As there is no physical location where the data in the view is stored, it generates output without wasting resources.
Data access is restricted as it does not allow commands like insertion, updation, and deletion.

Disadvantages of Views:

The view becomes irrelevant if we drop a table related to that view.
Much memory space is occupied when the view is created for large tables.

03. What is the lambda function in Python?

Answer- Python Lambda Functions are anonymous function means that the function is without a name. As we already know that the def keyword is used to define a normal function in Python. Similarly, the lambda keyword is used to define an anonymous function in Python.
Eg. lambda_cube = lambda y: y*y*y.

04. Explain the difference between the CART and ID3 Algorithms.

Answer- The CART algorithm produces only binary Trees: non-leaf nodes always have two children (i.e., questions only have yes/no answers).
On the contrary, other Tree algorithms such as ID3 can produce Decision Trees with nodes having more than two children


β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”

Make Your Career In Data Science Domain with our Industry-Oriented Hands-on Course @ Most Affordable Price 🀩

Visit πŸ‘‰πŸ» https://www.cloudyml.com/

Stay Safe & Happy Learning πŸ’™
❀3
🚨 JOB OPENING ALERT 🚨


Company : Brainwonders
Role: Data Scientist Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4150463940

Company : MedTourEasy
Role: Data Analytics Trainee
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4149771337

Company : Internkaksha IT Solutions
Role: Data Analyst Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4152224303

Company : Protecto
Role: Marketing Analyst
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4136679043

Company : Rebel Foods Pvt. Ltd.
Role: Data scientist DL-ML
Exp: 6 Months
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4150550094

Company : Boston Consulting Group
Role: Data Scientist
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4151848365

Company : Circle K
Role: Associate Data Scientist
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4149471308

Company : J.P. Morgan Chase oamp co.
Role: Data Scientist Associate
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4151619012

Company : First Advantage
Role: Associate Data Scientist
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4150469693

All The Best πŸ’™
Date: 15-02-2025
Company name: Ikea
Role: Data Scientist

01. What is the meaning of term weight initialization in neural networks?

Answer- In neural networking, weight initialization is one of the essential factors. A bad weight initialization prevents a network from learning. On the other side, a good weight initialization helps in giving a quicker convergence and a better overall error. Biases can be initialized to zero. The standard rule for setting the weights is to be close to zero without being too small.

02. What is the usage of the NVL() function?

Answer- The NVL() function is used to convert the NULL value to the other value. The function returns the value of the second parameter if the first parameter is NULL. If the first parameter is anything other than NULL, it is left unchanged. This function is used in Oracle, not in SQL and MySQL. Instead of NVL() function, MySQL have IFNULL() and SQL Server have ISNULL() function.

03. How to create a dictionary in Python?

Answer- In Python, a dictionary can be created by placing a sequence of elements within curly {} braces, separated by β€˜comma’. Dictionary holds pairs of values, one being the Key and the other corresponding pair element being its Key:value. Values in a dictionary can be of any data type and can be duplicated, whereas keys can’t be repeated and must be immutable.

04. What is matplotlib and some of the basic plots in Matplotlib?

Answer- Matplotlib comes with a wide variety of plots. Plots help to understand trends, patterns, and to make correlations. They’re typically instruments for reasoning about quantitative information. Some of the basic plots are line plot, bar plot, scatter plot, etc.

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”

Make Your Career In Data Science Domain with our Industry-Oriented Hands-on Course @ Most Affordable Price 🀩

Visit πŸ‘‰πŸ» https://www.cloudyml.com/

Stay Safe & Happy Learning πŸ’™
❀1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Visit Our Website Now & check out our Data Analytics Online Live Program

πŸ‘‰πŸ» https://ds.cloudyml.com/data-analytics-live-course
πŸ‘1
🚨 JOB OPENING ALERT 🚨

Company : Rexus Group
Role: Data Scientist Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4152310735

Company : MedTourEasy
Role: Data Analytics Trainee
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4155186254

Company : NxtShiksha
Role: Data Analyst Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4155817362

Company : Aptita
Role: Programmatic Analyst
Exp: 1 Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4152382390

Company : Sundew
Role: Market Research Analyst
Exp: 1 Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4146346831

Company : Heads-up Crop
Role: HR Analyst
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4127504427

Company : Groww
Role: Business Analyst
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4155868115

Company : CogniMinds
Role: Data Analytics
Exp: 1+ years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4155800761

Company : AllState
Role: Data Scientist Consultant
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4127285125

Company : News Crop
Role: Data Scientist
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4131123094
❀1🀩1
🚨 JOB OPENING ALERT 🚨

Company : Fuelbuddy
Role: Data Analyst Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4163808337

Company : Skill Secure AI
Role: Data Scientist intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4158262101

Company : WebBoost Solutions
Role: Data science and Data Analyst Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4163799614

Company : Health Prime
Role: Data Scientist
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4163824207

Company : Accuris
Role: Data Tranformation Analyst
Exp: 1 Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4152771406

Company : PeopleOps Cloud
Role: Data Scientist
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4163610374

Company : Colan Infotech Private Limited
Role: Data Scientist
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4163807707

Company : Infraveo Technologies
Role: Jr. Data Scientist
Exp: 2+ years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4163825450

Company : Allstate
Role: Data Scientist Consultant
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4158298364

Company : G2
Role: Data Scientist
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4160554613

All The Best πŸ’™
❀2πŸ‘1
Date: 26-02-2025
Company name: Adecco
Role: Data Scientist

01. What is a stored procedure?

Answer- Stored Procedure is a function consists of many SQL statements to access the database system. Several SQL statements are consolidated into a stored procedure and execute them whenever and wherever required.

02. What is Dimensionality Reduction?

Answer- In the real world, Machine Learning models are built on top of features and parameters. These features can be multidimensional and large in number. Sometimes, the features may be irrelevant and it becomes a difficult task to visualize them. This is where dimensionality reduction is used to cut down irrelevant and redundant features with the help of principal variables. These principal variables conserve the features, and are a subgroup, of the parent variables.

03. What are Autoencoders?

Answer- An autoencoder is a kind of artificial neural network. It is used to learn efficient data codings in an unsupervised manner. It is utilised for learning a representation (encoding) for a set of data, mostly for dimensionality reduction, by training the network to ignore signal β€œnoise”. Autoencoder also tries to generate a representation as close as possible to its original input from the reduced encoding.

04. What are some common Data Preparation Operations you would use for Time Series Data?

Answer-

a. Parsing time series information from various sources and formats.

b. Generating sequences of fixed-frequency dates and time spans.

c. Manipulating and converting date times with time zone information.

d. Resampling or converting a time series to a particular frequency.

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”

Make Your Career In Data Science Domain with our Industry-Oriented Hands-on Course @ Most Affordable Price 🀩

Visit πŸ‘‰πŸ» https://www.cloudyml.com/

Stay Safe & Happy Learning πŸ’™
🚨 JOB OPENING ALERT 🚨

Company : Unified Mentor Pvt. Ltd.
Role: Data Analyst Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4166744452

Company : Solar Secure Solutions
Role: Data Scientist intern
Exp: Fresher
Apply now -https://www.linkedin.com/jobs/view/4166733683

Company : Raylot Solutions, Inc
Role: Data Analyst Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4166781064

Company : Wabtec
Role: Principal Data Scientist - AI Engineering
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4170101833

Company : Metalbrain Technologies Pvt. Ltd.
Role: Data Scientist
Exp: 1 Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4169933071

Company : Blu Ocean Innovations Pvt. Ltd.
Role: Marketing Data Analyst
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4169183416

Company : Optum
Role: Jr. Analyst- DataOps
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4169972822

Company : Dunnhumby
Role: Applied Data Scientist
Exp: 2+ years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4168411942

Company : ExxonMobil
Role: Commercial Data Scientist
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4094667451

Company : Infraveo Technologies
Role: Data Scientist (M/L)
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4169993742

All The Best πŸ’™
❀1πŸ‘1
πŸŽ‰ Pay Day Super Sale

Transform Your Career with In-Demand Skills & Become Future-ProofπŸš€

Visit πŸ‘‰πŸ» https://www.cloudyml.com/courses

Enroll now and take the first step towards a brighter future in Data Science with CloudyMLπŸ’™
https://youtube.com/shorts/OTqeNPnWQHE?feature=share

Struggling with large datasets? Meet Dask! πŸš€

Dask is a powerful parallel computing tool that lets you scale your data processing effortlessly. Whether you're working with Pandas, NumPy, or Scikit-learn, Dask helps you handle massive datasets without crashing your system!
❀4
🚨 JOB OPENING ALERT 🚨

Company : Recruit Forge
Role: Data Analyst Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4172991530

Company : Zen Consultancy
Role: Data Science intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/2147617021

Company : Raylot Solutions, Inc
Role: Data Analyst Intern
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4174074146

Company : Mygate
Role: Data Analyst
Exp: Fresher
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4174202141

Company : Nuuk
Role: Data Scientist
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4155349875

Company : Zomato
Role: Data/MIS Analyst
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4174099003

Company : Wright Research
Role: Data Analyst- Customer Success
Exp: 1+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4172215001

Company : British Noble Press
Role: Data Analyst
Exp: 1+ years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4169511209

Company : ExcelGens, Inc
Role: Secondary Research Analyst
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4174203491

Company : Institutional Shareholder Services
Role: Revenue Data Analyst
Exp: 2+ Years
Apply now - https://www.linkedin.com/jobs/view/4050951010

All The Best πŸ’™
πŸ”₯2πŸ‘2