Multi Skill
3.31K subscribers
729 photos
3 videos
1 file
393 links
Download Telegram
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️

bhaiyo new airdrop ki video aa rhi hai
🔊🔊🔊
Aaj 3 airdrop bta rha profit degee
achaa sa





update airdrop ☎️☎️





aaj like target 100 tk pahucha dena bss🙏🙏🙏


🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊


video bahut chottii hai so sb kr lena

.......... wait for coming soon
👍3
👍5
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️

bhaiyo new airdrop ki video aa rhi hai
🔊🔊🔊
Aaj 2 airdrop bta rha profit degee
achaa sa





update airdrop ☎️☎️





aaj like target 1000 tk pahucha dena bss🙏🙏🙏


🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊


video bahut chottii hai so sb kr lena

.......... wait for coming soon
new or video de rha hu ☎️☎️☎️
full mehnt 😁
https://youtu.be/2SNlTRCbzjU
https://youtu.be/2SNlTRCbzjU
https://youtu.be/2SNlTRCbzjU



video link





Airdrop link

1st airdrop

medium post - https://bit.ly/3TAhByC

chain post - https://bit.ly/3OOrxBz

site - https://bit.ly/3KGpcri

form - https://bit.ly/3q6QjlM

must give feedback or discord

Dc link :- https://discord.gg/deepwaters

2nd airdrop

link - https://bit.ly/3AIlwAL

- watch video

ans next post wait ... niche dekhoo


thanks bhaiyo video ko like krr denaa
👍1
Multi Skill
https://youtu.be/2SNlTRCbzjU https://youtu.be/2SNlTRCbzjU https://youtu.be/2SNlTRCbzjU video link Airdrop link 1st airdrop medium post - https://bit.ly/3TAhByC chain post - https://bit.ly/3OOrxBz site - https://bit.ly/3KGpcri form…
.

📋Quiz answers:

🔷After every epoch does the value of stkBNB decrease or increase against BNB?

Answer: Increases

🔷Users unstaking BNB from pSTAKE will have to wait for how many days?

Answer: 15 Days

🔷Which application provides the leverage yield farms for stkBNB?

Answer: Alpaca Finance

🔷What is the protocol fee charged by pSTAKE for the first 90 days?

Answer: 0%

🔷Which on-chain security analysis does pSTAKE use for stkBNB?

Answer: Forta

🔷Find the “unique code” in the pStake Finance’s video and submit the “unique code” here.

Answer: 012020

🔷How does liquid staking differ from staking?

Answer: Liquid staking solves the capital inefficiencies of staking, because it unlocks the capital staked to be used in other protocols.

🔷What are the advantages of liquid staking tokens?

Answer: All of the above

🔷Which networks does Ankr support for liquid staking?

Answer: Ethereum, Polkadot, Fantom, BNB, Avalanche, Polygon, Kusama

🔷Find the “Unique Code” in Ankr’s video and submit the “Unique Code” here

Answer: 080862

🔷How many chains is Stader live on?

Answer: 6

🔷Which of the following security measures are followed by Stader’s solution?

Answer: All of the above

🔷How does BNBx increase in value?

Answer: The exchange rate of BNBx with respect to BNB increases over time as staking rewards accumulate

🔷Which of the following are advantages of BNBx?

Answer: All of the above

🔷How much time does it usually take to stake BNB with Stader?

Answer: < 1 minute

🔷Please find the “Unique Code” in Stader’s video and submit the “Unique Code” here!

Answer: 050822

🔷What is the vision of Wombat Exchange?

Answer: Stableswap 2.0

🔷What are the competitive advantages of Wombat Exchange?

Answer: All of the above

🔷What traditional finance concept does Wombat use to manage its liquidity?

Answer: Coverage Ratio

🔷What tokens are included in Wombat’s liquid staking pool?

Answer: BNB, BNBx and stkBNB

🔷Please find the “Unique Code” in Wombat Exchange’s video and submit the “Unique Code” here!

Answer: 300822

🔷What is the Helio protocol?

Answer: A decentralized and over-collateralized destablecoin solution capitalizing on the potential of liquid staking & yield-bearing assets.

🔷What is the Loan-To-Value ratio for borrowing $HAY?

Answer: 66%

🔷What is a destablecoin?

Answer: A decentralized digital asset backed by decentralized cryptocurrency as collateral and while non-volatile, can be subject to minor fluctuations

🔷How can I obtain the $HAY destablecoin?

Answer: Providing $BNB in collateral, and borrowing/mint $HAY against it.

🔷How does Helio protocol ensure that $HAY yields are sustainable?

Answer: All of the above

🔷Please find the “Unique Code” in Helio’s video and submit the “Unique Code” here!

Answer: 170822

— — — — — — — — — 
👍3
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️

bhaiyo new airdrop ki video aa rhi hai
🔊🔊🔊
Aaj 2 airdrop bta rha profit degee
achaa sa





update airdrop ☎️☎️





aaj like target 1000 tk pahucha dena bss🙏🙏🙏


🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊


video bahut chottii hai so sb kr lena

.......... wait for coming soon
https://youtu.be/WmtHnYxJ8Io
https://youtu.be/WmtHnYxJ8Io
https://youtu.be/WmtHnYxJ8Io
https://youtu.be/WmtHnYxJ8Io


video link





Airdrop link

1st airdrop

Custom RPC 👇
Name : CMP Mainnet
RPC URL : https://mainnet.block.caduceus.foundation
Chain ID : 256256
Symbol : CMP

site - https://bit.ly/3qcMko2
form - https://bit.ly/3KP26Pd

fees :- @BtaoBhaiRobotHubot
2nd airdrop

link - https://bit.ly/3eniri7

- watch video

ans next post wait ... niche dekhoo


thanks bhaiyo video ko like krr denaa
Multi Skill
🔥🔥Be ready again - 4aug Instant freee ke 4$-10$ - all kyc binance user❤️❤️❤️ Ans :- dhund rha hu bta duga 1 din phle time or sb chiz ka update de duga
🤑Binance Again Instant 10$ Profit Learn & Earn For All Users (Coming Soon)

Event Date :- 7th Sep
Time :- 2:30 PM

Ans de duga phle hmesha ki trh loot dalna💸💸
Must 📌PIN Channel


Or kal wali video ke airdrop ka aaj last din hai so aaj kr dena so ftaft ❤️ new airdrop dhundh rha hai .... thik hai
👍1
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️

bhaiyo new airdrop ki video aa rhi hai
🔊🔊🔊
Aaj 3 airdrop bta rha profit degee
achaa sa





update airdrop ☎️☎️





aaj like target 1000 tk pahucha dena bss🙏🙏🙏


🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊


video bahut chottii hai so sb kr lena

.......... wait for coming soon
👍3
https://youtu.be/f80mcwvPm7o
https://youtu.be/f80mcwvPm7o
https://youtu.be/f80mcwvPm7o
https://youtu.be/f80mcwvPm7o



video link





Airdrop link

1st airdrop

ALL LINK IN MEDIUM POST

medium post - https://bit.ly/3wYI9A2


2nd airdrop

chain - https://bit.ly/3Qfapox

site - https://bit.ly/3Bbxt2j

3rd airdrop

- watch video

ans next post wait ... niche dekhoo


thanks bhaiyo video ko like krr denaa
👍1
Multi Skill
🤑Binance Again Instant 10$ Profit Learn & Earn For All Users (Coming Soon) Event Date :- 7th Sep Time :- 2:30 PM Ans de duga phle hmesha ki trh loot dalna💸💸 Must 📌PIN Channel Or kal wali video ke airdrop ka aaj last din hai so aaj kr dena so ftaft ❤️…
🔥 Binance Learn & Earn Loot Apl Quiz Answers :

- Loot Starts From Today 2:30 Pm

✅LPT Quiz Answers :

Q1) What is the native token of Livepeer?
Answer: LPT

Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?
Answer: Delegators

Q3) Livepeer is built on which blockchain?
Answer: Ethereum

Q4) What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?
Answer: All are correct

Q5) Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?
Answer: True

Q6) Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?
Answer: The Livepeer Explorer

Q7) Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?
Answer: True

Q8) Livepeer is used primarily to process what type of content?
Answer: Video content

Q9) Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?
Answer: ETH

Q10) When was Livepeer’s mainnet launch?
Answer: 2018

✅BTTC Quiz Answers :

Q1) “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.
Answer: Proof of Stake blockchain

Q2) With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?
Answer: False

Q3) What can you NOT do on Binance Earn?
Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4) Which of the following is a form of passive income?
Answer: Alice stakes her crypto holdings

Q5) What can you do with Binance Earn?
Answer: Select different products to grow your crypto holdings

Q6) What is NOT staking?
Answer: Generate returns by trading your coins

Q7) Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?
Answer: True

Q8) When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.
Answer: spot wallet

Q9) Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?
Answer: False

✅HIGH Quiz Answers :

Q1) What is HIGH token’s maximum supply?
Answer: 100 million

Q2) Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?
Answer: Animoca Archipelago

Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?
Answer: PC & VR

Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?
Answer: All are correct

Q5) Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?
Answer: True

Q6) Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?
Answer: Brands

Q7) Which ecosystem(s) is HIGH token on?
Answer: Ethereum bsc

Q8) What are the feature(s) of Highstreet Homes?
Answer: All are correct

Q9) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?
Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

Q10) Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.
Answer: False

✅OM Quiz Answers :

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?
Answer: MANTRA Chain

Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.
Answer: EVM IBS

Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?
Answer: Yes

Q4) What is HeliSwap?
Answer: Decentralized exchange

Q5) What is MANTRA’s Governance Token?
Answer: $OM

Q6) Where in the OMniverse can you find retail staking?
Answer: MANTRA Nodes

Q7) MANTRA Nodes offers which of the following?
Answer: All are correct

Q8) What Year was MANTRA founded?
Answer: 2020
👍3
Multi Skill
https://youtu.be/f80mcwvPm7o https://youtu.be/f80mcwvPm7o https://youtu.be/f80mcwvPm7o https://youtu.be/f80mcwvPm7o video link Airdrop link 1st airdrop ALL LINK IN MEDIUM POST medium post - https://bit.ly/3wYI9A2 2nd airdrop …
kal wali video ka 1st airdrop pc or laptops user hi kr skte hai jiske pas hai krna jrur mota profit in future me☎️💸💸💸

apna metavers khud bnao jisse future sale krke mota paisa re baba😁😁
Multi Skill
🔥 Binance Learn & Earn Loot Apl Quiz Answers : - Loot Starts From Today 2:30 Pm ✅LPT Quiz Answers : Q1) What is the native token of Livepeer? Answer: LPT Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?…
🤑Binance Again Instant 10$ Profit Learn & Earn For All Users (Coming Soon)

Event Date :- 7th Sep
Time :- 2:30 PM

Ans de diye uprr
Must 📌PIN Channel

ready rhna 2.25 start ho jata phle usii page pr rhnaa
extra ans chaiyee btana kisi ke☎☎🤑🤑✅✅✅✅
goo gooo.........start
🔥1
👍3