وارد منوی Layer > New Adjustment Layer > Curves شوید و همراه با ماسک به تصویر افکت دهید.
حالا از همین لایه یه کپی بگیرید و از منوی Edit > Transform > Flip Vertical بچرخونیدش
به لایه منظره اولی که زیره یه ماسک بدید و قسمت پایینش رو پاک کنید تا پایین تصویر مثل رفلکت بشه.
این دوتا لایه رو که دارید انتخاب کنید بفرستید توی یه گروه Ctrl+G بعد مد گروه رو هم بزارید Screen 100% ، داخل گروه و بالای این لایه ها یه Hue/Saturation بدید