Don't have Telegram yet? Try it now!
http://boldnews.al/2018/08/06/per-optimistet-e-tepruar-ja-pse-vonohet-krijimi-i-klgj-dhe-klp/
Për optimistët e tepruar, ja pse vonohet krijimi i KLGJ dhe KLP