Don't have Telegram yet? Try it now!
http://boldnews.al/2018/08/09/debati-per-kufirin-mesazhi-i-qarte-i-shba-kosova-dhe-serbia-duhet-te-gjejne-vete-zgjidhjen/
Debati për kufirin, mesazhi i qartë i SHBA: Kosova dhe Serbia duhet të gjejnë vetë zgjidhjen