Don't have Telegram yet? Try it now!
http://boldnews.al/2018/08/10/ambasadorja-gjermane-flet-per-vetingun-verifikim-i-pavarur-dhe-me-standarde-te-njejta/
Ambasadorja gjermane flet për Vetingun: Verifikim i pavarur dhe me standarde të njëjta