Don't have Telegram yet? Try it now!
http://boldnews.al/2018/09/13/kpa-hedh-shortin-per-gjyqtaret-tom-ndreca-dhe-artan-lazajn-kush-vendos-per-fatin-e-tyre/
KPA hedh shortin për gjyqtarët Tom Ndreca dhe Artan Lazajn, kush vendos për fatin e tyre