Don't have Telegram yet? Try it now!
http://boldnews.al/2018/10/19/bomba-e-kotzias-skandali-financiar-prek-dhe-mediat-ne-shqiperi-lume-parash-per-portalet-dhe-gazetaret/
‘’Bomba” e Kotzias, skandali financiar prek dhe mediat në Shqipëri. ‘’Lumë” parash për portalet dhe gazetarët