Don't have Telegram yet? Try it now!
http://ohridsky.com/2019/08/01/%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%b0-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d1%80%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%98%d1%83%d0%b1%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b6/
Оваа година без ревија на најубавите жени на светот? „Викторијас сикрет“ го откажа шоуто! ФОТО