Don't have Telegram yet? Try it now!
http://ohridsky.com/2019/08/12/%d0%b4%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%80%d0%be%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d1%98%d0%bf-%d0%be%d1%85%d1%80%d0%b8%d0%b4%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d1%83%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d1%86-%d0%b4/
ДИРЕКТОРОТ НА ЈП ОХРИДСКИ КОМУНАЛЕЦ ДОМАЌИН НА БИЗНИСМЕНИ ОД ШВЕДСКА ,КОЈ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ДЕПОНИЈАТА „БУКОВО“