Don't have Telegram yet? Try it now!
http://ohridsky.com/2019/08/13/%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b4%d0%be-%d0%bd%d0%b5-%d0%bc%d0%b8-%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%b1%d0%b0%d0%b0%d1%82-%d1%83%d1%88%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b8-%d1%81%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d0%bc/
Роналдо: Не ми требаат уште пари, сакам да го внесам моето име во историјата на фудбалот