Don't have Telegram yet? Try it now!
http://ohridsky.com/2019/08/14/%d0%b4%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%ba%d1%83-%d0%bd%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b5-%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b5%d1%80%d0%b2%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d1%81%d1%82%d1%83%d0%b2%d0%b0/
Доколку немате резервирано сместување подобро не тргнувајте во Грција наредните неколку дена