Don't have Telegram yet? Try it now!
http://radiovala.com/2016/03/07/kryetari-i-komunes-se-vrapcishtit-bajram-kadrija-uron-7-marsin-per-te-gjithe-arsimtaret-pedagoget-dhe-profesoret/
Kryetari i Komunës së Vrapcishtit Bajram Kadrija uron 7 Marsin për të gjithë Arsimtarët, Pedagogët dhe Profesorët