Don't have Telegram yet? Try it now!
http://radiovala.com/2016/03/16/nxenesit-e-viteve-te-para-te-shkollave-te-mesme-njihem-me-punen-e-komunes-dhe-institucioneve-te-tjera-publike/
Nxënësit e viteve të para të shkollave të mesme njihem me punën e Komunës dhe Institucioneve të tjera Publike