Don't have Telegram yet? Try it now!
http://radiovala.com/2016/03/23/kryetari-bejta-dhe-kryesuesi-musliu-takuan-komandantin-e-stacionit-policor-te-gostivarit-gazi-abduraimi/
Kryetari Bejta dhe kryesuesi Musliu, takuan komandantin e Stacionit Policor të Gostivarit, Gazi Abduraimi