Don't have Telegram yet? Try it now!
http://radiovala.com/2016/04/29/kryetari-i-komunes-se-vrapcishtit-kadrija-ndau-24-vendime-pune-ne-shkollat-fillore-dhe-te-mesme/
Kryetari i komunës së Vrapçishtit, Kadrija ndau 24 vendime pune në shkollat fillore dhe të mesme