Don't have Telegram yet? Try it now!
http://radiovala.com/2016/10/26/promovohet-laboratori-per-gjenetike-dhe-mjekesi-te-personalizuar-ne-spitalin-filipi-i-dyte/
Promovohet laboratori për gjenetikë dhe mjekësi të personalizuar në spitalin "Filipi i Dytë"