Don't have Telegram yet? Try it now!
http://radiovala.com/2016/11/01/ministri-i-arsimit-dhe-shkences-lutfiu-mori-pjese-ne-konferencen-organizuar-nga-osbe-ja/
Ministri i Arsimit dhe Shkencës Lutfiu mori pjesë në konferencën organizuar nga OSBE-ja