Don't have Telegram yet? Try it now!
http://radiovala.com/2016/11/09/han-ne-ke-rekomandim-i-ri-per-negociata-me-maqedonine-me-kusht-marreveshja-e-perzhines-dhe-prioritetet-urgjente-reformuese/
Han në KE: Rekomandim i ri për negociata me Maqedoninë, me kusht marrëveshja e Përzhinës dhe Prioritetet urgjente reformuese