Don't have Telegram yet? Try it now!
http://radiovala.com/2017/02/23/deri-te-premten-mot-i-thate-dhe-i-nxehte-per-fundjave-shi-dhe-bore/
Deri të premten mot i thatë dhe i nxehtë, për fundjavë shi dhe borë