Don't have Telegram yet? Try it now!
http://radiovala.com/2018/07/20/maqedonia-dhe-mali-i-zi-grupe-pune-per-ne-be-e-nato/
Maqedonia dhe Mali i Zi, grupe pune për në BE e NATO