Don't have Telegram yet? Try it now!
http://radiovala.com/2019/02/11/jo-vetem-meshkujt-shenojne-kristina-maksuti-dhe-florijana-ismaili-ne-zvicer/
Jo vetëm meshkujt, shënojnë Kristina Maksuti dhe Florijana Ismaili në Zvicër