Don't have Telegram yet? Try it now!
http://rapitfulshqip.com/2018/01/31/librazhd-balla-dhe-ahmetaj-inspektojne-rikonstruksionin-e-qendres-kulturore/
Librazhd / Balla dhe Ahmetaj inspektojnë rikonstruksionin e Qendrës Kulturore