Don't have Telegram yet? Try it now!
http://rapitfulshqip.com/2018/05/17/kush-e-dinte-se-soda-heq-dhjamin-tek-barku-kofshet-dhe-krahu-por-qe-te-funksionoje-duhet-ta-pergatisni-vetem-keshtu/
Kush e dinte se soda heq dhjamin tek barku, kofshët dhe krahu? Por që të funksionojë, duhet ta përgatisni vetëm kështu