Don't have Telegram yet? Try it now!
http://rapitfulshqip.com/2018/08/10/gjashte-te-arrestuar-per-rrahje-te-mjekut-dhe-teknikut-ne-suhareke/
Gjashtë të arrestuar për rrahje të mjekut dhe teknikut në Suharekë