Don't have Telegram yet? Try it now!
http://rapitfulshqip.com/2018/12/06/hoxhallare-kontraverse-dhe-te-debuar-nga-kosova-thirren-tu-ligjerojne-shqiptareve-ne-diaspore/
Hoxhallarë kontraversë dhe të dëbuar nga Kosova thirren t’u ligjërojnë shqiptarëve në diasporë