Don't have Telegram yet? Try it now!
http://tesheshi.com/babai-i-filozofise-boterore-mediokrit-kane-pushtuar-boten-dhe-kane-fituar/
“Babai” i filozofisë botërore: mediokrit kanë pushtuar botën dhe kanë fituar