Don't have Telegram yet? Try it now!
http://tesheshi.com/cperfaqson-denimi-shpetim-gjikes-ne-politiken-e-25-viteve-dhe-pse-eshte-historik/
Ç’përfaqëson dënimi i Shpëtim Gjikës në politikën e 25 viteve dhe pse është “historik”