Don't have Telegram yet? Try it now!
http://tesheshi.com/dokumenti-lista-e-regjimit-ne-veren-90-te-kush-u-fut-ne-ambasada-nga-artet-dhe-kultura/
DOKUMENTI/ Lista e regjimit në verën ’90-të: kush u fut në ambasada nga Artet dhe Kultura