Don't have Telegram yet? Try it now!
http://tesheshi.com/fake-news-et-e-politikws-babale-dhe-nuhu-sot-cili-qe-fati-i-ccwshtjes-doshi-meta-dje/
“Fake News”-et e politikës: Babale dhe Nuhu sot, cili qe fati i çështjes Doshi – Meta dje…