Don't have Telegram yet? Try it now!
http://tesheshi.com/historike-vetdjegia-e-mandateve-koha-qe-lubonja-bushati-zheji-rakipi-e-te-tjere-te-konkurojne-dhe-ta-rrezojne-ramen/
HISTORIKE/ Vetdjegia e mandateve, koha që Lubonja, Bushati, Zheji, Rakipi e të tjerë të themelojnë parti dhe ta rrëzojnë Ramën