Don't have Telegram yet? Try it now!
http://tesheshi.com/hoxha-i-shkupit-bekir-halimi-derisa-nuk-ka-xhami-politike-nuk-ka-pse-te-kete-kryqe-e-kisha-politike/
Hoxha i Shkupit, Bekir Halimi: Pse jemi kundër kishave dhe kryqeve politike të maqedonasve