Don't have Telegram yet? Try it now!
http://tesheshi.com/intervista-majko-cme-shqetesoi-nga-protestat-studentore-dhe-si-duhet-kuptuar-kazani-i-rames/
INTERVISTA/ Majko: ç’më shqetësoi nga protestat studentore dhe si duhet kuptuar "kazani" i Ramës