Don't have Telegram yet? Try it now!
http://tesheshi.com/intervista-meta-anti-cakajt-dhe-te-zeri-i-amerikes-sfirmos-njerez-qe-si-njoh/
INTERVISTA/ Meta, anti Cakajt dhe te Zëri i Amerikës: s’firmos njerëz që s’i njoh!