Don't have Telegram yet? Try it now!
http://tesheshi.com/intervista-thaci-ne-voa-korrigjimi-i-kufijve-te-jetosh-mes-konspiracioneve-dhe-paranojave/
INTERVISTA/ Thaçi në VOA: “Korrigjimi i kufijve”, të jetosh mes konspiracioneve dhe paranojave