Don't have Telegram yet? Try it now!
http://tesheshi.com/miremengjesi-politik-i-rames-restaurimi-i-ethem-beut-dhe-urim-per-ramazan/
"Mirëmëngjesi" politik i Ramës: restaurimi i Et’hem Beut dhe urim për Ramazan