Don't have Telegram yet? Try it now!
http://tesheshi.com/nga-ermir-hoxha-te-genjesh-si-derri-dhe-ta-jetosh-politiken-si-lluce/
Nga Ermir HOXHA: Të gënjesh si derri dhe ta jetosh politikën si llucë