Don't have Telegram yet? Try it now!
http://tesheshi.com/nga-taha-ozhan-armet-kimike-ne-siri-hipokrizia-e-aksionit-ushtarak-dhe-e-vijave-te-kuqe/
Nga Taha ÖZHAN: Armët kimike në Siri, hipokrizia e aksionit ushtarak dhe e “vijave të kuqe”