Don't have Telegram yet? Try it now!
http://vrapcist.gov.mk/kryetari-i-komunes-se-vrapcishtit-ne-takim-me-kryetaret-e-komunave-te-pollogut-dhe-kompanine-amerikano-gjermane-per-projekte/
Kryetari i Komunës së Vrapçishtit në takim me kryetarët e Komunave të Pollogut dhe kompaninë Amerikano-Gjermane për projekte