Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.elbasaniplus.com/balla-takime-intensive-ne-bundestagun-gjerman-koalicioni-qeverises-dhe-te-gjelberit-pro-fillimit-te-bisedimeve-per-anetaresim-mes-be-dhe-shqiperise/
Balla takime intensive në Bundestagun gjerman: "Koalicioni qeverisës dhe të gjelbërit PRO fillimit të bisedimeve për anëtarësim mes BE dhe Shqipërisë"