Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.elbasaniplus.com/foto-esnafet-elbasanas-tregtare-dhe-zejtare-qe-nga-shekulli-xvi/
FOTO/ Esnafët elbasanas, tregtarë dhe zejtarë që nga shekulli XVI