Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.elbasaniplus.com/zbardhet-udhezimi-ja-si-do-behet-aplikimi-dhe-regjistrimi-i-maturanteve-ne-universitet-per-kete-vit/
Zbardhet udhëzimi, ja si do bëhet aplikimi dhe regjistrimi i maturantëve në Universitet për këtë vit