Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.rtvpendimi.com/dr-selami-sylejmani-ligjeroi-ne-kongresin-e-pare-kroat-per-diagnostifikim-dhe-gjinekologji-qe-po-mbahet-ne-kroaci/
Dr. Selami Sylejmani, ligjëroi në Kongresin e parë Kroat për diagnostifikim dhe gjinekologji që po mbahët në Kroaci