Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.rtvpendimi.com/haradinaj-me-shume-nato-ne-rajon-me-shume-siguri-paqe-dhe-stabilitet-2/
Haradinaj: Më shumë NATO në rajon, më shumë siguri, paqe dhe stabilitet