Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%b5%d0%bb%d0%be%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b8-%d0%bf%d0%b5%d0%bd%d0%b7%d0%b8%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%9c%d0%b5-%d0%b1%d0%b8%d0%b4%d0%b0/
Ангеловска: Платите и пензиите ќе бидат исплатени на време, граѓаните се обезбедени, државните финансии се стабилни