Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d0%b1%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b5%d1%88%d0%b8-%d1%80%d0%b5%d0%bf%d1%83%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d1%81%d0%b5%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b8%d1%98/
Бектеши: Република Северна Македонија - силен поддржувач на отворена трговија, глобален економски раст и владеење на правото на трговија со стоки и услуги