Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d0%b2%d0%b1%d0%b8%d1%84-%d1%9d-%d0%be%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b8-%d0%b8%d0%bd%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%82/
ВБИФ ѝ одобри на Македонија три инвестициски проекти во вкупен износ од 24 милиони евра