Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b5%d1%81%d0%b5-%d1%83%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b1%d0%b0-%d1%81%d0%be-%d0%ba%d0%be%d1%98%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%b5%d1%9a%d0%b5%d1%82/
Владата донесе уредба со која траењето на приправничкиот стаж на полицаец - приправник се скратува од шест на пет месеци