Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b8%d1%80%d0%b0-%d0%be%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d1%82%d0%b8%d0%bc-%d0%ba%d0%be%d1%98-%d0%b1%d0%b5/
Владата формира оперативен тим кој бескомпромисно ќе работи на борбата против криминалот и корупцијата