Don't have Telegram yet? Try it now!
http://www.webohrid.com/%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b2%d0%b8%d0%b6%d0%b5%d1%9a%d0%b5-%d0%b2%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b8/
Забраната за движење во деновите на викендот ќе започнува во 16:00 часот и ќе трае до 05:00 часот